10 octombrie 2013

joi, octombrie 10, 2013
Așa cum era de așteptat în urma informațiilor apărute mai deunăzi, producătorul sud-coreean Pantech a prezentat astăzi Vega Secret Note. Am putea spune că phabletal Pantech este doar un produs apărut ca urmare a trendului impus de recent lansatul Samsung Galaxy Note 3, însă trebuie să recunoaștem că prin anumite caracteristici Vega Secret Note introduce alte standarde.

Vega Secret Note
Dacă Galaxy Note 3 a fost echipat de Samsung cu un display de 5.7 inchi, Pantech supralicitează cu o matrice IPS de 5.9 inch cu rezoluție FullHD - 1920 x 1080 pixeli. Samsung pierde la 0.2 inch, dar pierde. Urmează mai multe runde în care scorul este egal. Astfel, ca și Galaxy Note 3, Vega Secret Note are în dotare un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.3 GHz (grafică Adreno 300), 3 GB de memorie RAM, două camere foto, cea principală de 13 MP, iar cea frontală cu senzor de 2 MP, o baterie de 3200 mAh și un stylus V Pen care este destinat să deservească pachetul preinstalat de aplicații compatibile.

Vega Secret Note
Pantech nu a uitat să plaseze pe partea din spate a phablet-ului său un senzor pentru amprente digitale, care permite nu numai deblocarea în condiții de siguranță a device-ului, ci și accesarea unor date ascunse în prealabil de ochii indiscreți, cum ar fi mesajele, galeria de fotografii, agenda telefonică etc. Spațiul de stocare internă are capacitatea de 32 GB, însă poate fi extins prin intermediul unui slot pentru carduri microSD, în timp ce prin funcția USB host pot fi accesate medii de stocare cu capacități de până la, atenție!, 2 TB.

Vega Secret Note
Smartphone-ul mai are, de asemenea, alte câteva caracteristici interesante, cum ar fi: suport pentru standardul LTE Advanced, posibilitatea vizionării de programe TV prin intermediul tehnologiei sud-coreene Digital Multimedia Broadcasting, și un launcher personalizat pentru homescreen. Sistemul de operare cu care vine Pantech Vega Secret Note este Android 4.2.2 Jelly Bean, în vreme ce dimensiunile sunt de 159.4 x 81.5 x 8.8 mm pentru o greutate de 190 g. În fine, chiar dacă phablet-ul a fost anunțat oficial, nu există nicio informație despre momentul la care va fi disponibil. Prețul vehiculat pentru inovația Pantech este de 800 - 850 dolari.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu