18 noiembrie 2013

luni, noiembrie 18, 2013
Dacă până mai deunăzi se credea că producătorul noii generații de tablete din gama Nexus 10 va fi Asus, prin intermediul a două imagini proaspete se lansează ipoteza conform căreia Google a ales să meargă pe mâna sud-coreenilor de la LG. O primă imagine, marcată Telefónica O2, ne permite să realizăm o comparație cu versiunea de anul trecut a tabletei în discuție (produsă de Samsung). Astfel, dispozitivul imortalizat recent are difuzorul frontal plasat în partea superioară, iar ecranul este înconjurat de o margine îngustă. În plus, conform aceleiași imagini, tableta afișează noul launcher Google pe care-l găsim pe Nexus 5 (Google Home), în vreme ce sistemul de operare se arată a fi Android 4.4 KitKat.

A doua imagine, care aduce în prim-plan același dispozitiv, ne oferă detalii cu privire la indicativul său: LG-V510. Până de curând s-a presupus că acest cod desemnează o eventuală tabletă Google Nexus de 8 inch, însă de acum este propusă ideea potrivit căreia indicativul va individualiza viitoarea versiune de 10 inch a tabletei Nexus, un dispozitiv care pare-se va fi produs de LG.

Informațiile apărute până la acest moment susțin că tableta Google Nexus 10 de generație nouă va primi un ecran cu rezoluția de 2560 x 1600 pixeli, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 3 GB de memorie RAM, camere foto/video cu senzori de 10 megapixeli și, respectiv, 4 megapixeli, precum și o baterie cu capacitatea de 9500 mAh, care ar putea oferi tabletei o autonomie de până la 18 ore. În Marea Britanie, conform primei imagini, noul Nexus 10 va fi disponibil pentru 299 GBP (probabil, prețul pe piața din SUA va fi de 479 de dolari, pentru modelul cu modem 3G/4G încorporat). Există zvonuri cum că viitorul Nexus 10 va fi propus de Google atât în variantă de culoare neagră, cât și albă, în timp ce lansarea tabletei este așteptată chiar în această săptămână, pe 22 noiembrie.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu