5 decembrie 2013

joi, decembrie 05, 2013
Android 4.4.1Nexus 5 este cu siguranță unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android existente pe piață. Însă, așa cum remarcam și în ultimul nostru ghid, senzorul foto/video din dotarea sa nu se ridică la înălțimea celorlalte caracteristici. Grație unor informații foarte recente, aflăm că Google intenționează lansarea în următoarele zile a unei versiuni actualizate a sistemului de operare Android, menită să verifice și să corecteze slăbiciunile camerei foto de pe Nexus 5.

Astfel, redactorii site-ului The Verge au avut ocazia să opereze un Nexus 5 echipat cu Android 4.4.1. Mai repede decât credeam, această versiune vine să repare, în primul rând, problema focalizării mult prea lente de care suferă camera foto de pe Nexus 5. Apoi, actualizarea va permite obținerea unor instantanee mai bine conturate, contrast îmbunătățit, un balans de alb real etc. 

De asemenea, vor fi efectuate modificări și în privința modului HDR+. Pentru a o face și mai intuitivă, o bară de progres va apărea în momentul utilizării funcției menționate. Dar aceasta este doar o primă schimbare care va fi vizibilă în interfața aplicației dedicate camerei foto/video. Pentru a facilita și mai mult utilizarea acesteia, ar trebui să urmeze și alte modificări. Prin urmare, posesorilor de Nexus 5 nu le rămâne decât să aștepte actualizarea Android 4.4.1, promisă în următoarele câteva zile.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu