2 decembrie 2013

luni, decembrie 02, 2013
Samsung Galaxy Note 3 phablet pink
Dacă mai nou circulă zvonuri conform cărora Samsung Galaxy S5 va fi propus în două variante, și înainte de lansarea lui Galaxy Note 3, cunoscutul phablet al companiei sud-coreene, au existat aluzii asemănătoare (cum că Galaxy Note 3 ar putea fi oferit atât într-o variantă premium, cât și într-o versiune mai ieftină). Ei bine, s-ar părea că în privința phabletei, cel puțin, este posibil ca zvonurile să devină realitate. Astfel, la Mobile World Congress 2014, Samsung ar putea anunța Galaxy Note 3 Lite, acest dispozitiv urmând să apară pe piață în martie sau aprilie.


Deocamdată, despre Samsung Galaxy Note 3 Lite (creditat cu numărul de model SM-N705) se cunosc prea puține detalii. Și chiar dacă specificațiile hardware nu au răsuflat, se consideră că acest phablet ar putea beneficia de un display de 5,49 inch sau de 5,7 inch și că este posibil să fie disponibil în variante de culoare neagră și albă (cel puțin pentru început). În schimb, dacă ținem seama de zvonurile mai vechi, este probabil ca locul display-ului Super AMOLED să fie luat de unul LCD, iar senzorul camerei optice să  se reducă de la 13 megapixeli la doar 8 megapixeli.  


Precum știm cu toții, Samsung Galaxy Note 3 este un device cu specificații de top și înarmat cu o mulțime de funcții, însă, din păcate, toate acestea sunt facturate fără milă. În asemenea circumstanțe, lansarea unui Note 3 Lite, un dispozitiv care, în ciuda unor eventuale retrogradări, este posibil să păstreze o parte din hardware-ul și funcțiile modelului existent, ar putea deveni o opțiune interesantă pentru cei care vor dori să cumpere un aparat din gama Samsung Galaxy Note. Nu ne rămâne decât să așteptăm confirmarea, într-o formă sau alta, a acestor informații.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu