12 martie 2014

miercuri, martie 12, 2014
iPhone 6 va împrumuta designul de la iPhone 5c și iPod nano
Noul smartphone iPhone 6, la care lucrează în acest moment colosul tech Apple, se pare că va fi o încrucișare între un player iPod nano de generația a șaptea și iPhone 5c. Despre acest lucru, scrie blogul axat pe tehnologie Macotakara (Mac Treasure Tracing Club).

Citând surse proprii, Macotakara afirmă că, într-adevăr, iPhone 6 va fi disponibil în două versiuni - una cu display de 4,7 inch, iar cealaltă cu ecran de 5,7 inch. Noile smartphone-uri vor moșteni de la iPhone 5c forma butoanelor, marginile rotunjite și poziționarea pe carcasă a difuzoarelor, a microfonului și a mufelor audio, precum și a portului Lightning (în partea de jos). În cazul smartphone-ului cu ecran mare, camera iSight va fi implementată după modelul oferit de iPod touch din generația a 5-a (părând că iese în afara carcasei).

De asemenea, noul iPhone 6 va împrumuta de la iPhone 5c și iPod nano culorile. Dar nu se specifică și materialul din care va fi făcută carcasa. Ar putea fi vorba despre aluminiu anodizat sau plastic (policarbonat) colorat. Sursa ne indică și dimensiunile celor două versiuni de iPhone 6: modelul de 4,7 inch va măsura 140 x 70 mm (lungime x lățime), în timp ce varianta de 5,7 inch va afișa valorile de 160 x 80 mm. În cazul ambelor modele, grosimea va fi egală cu 7 mm.

Nu aflăm nimic în legătură cu specificațiile hardware ale viitoarelor smartphone-uri Apple. La fel, sursa nu menționează nici momentul la care aceste dispozitive vor apărea pe piață, dar, ținând seama de cele mai recente informații, anunțul oficial al noilor produse va avea loc în cel de-al treilea trimestru al acestui an.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu