21 martie 2014

vineri, martie 21, 2014
Viitoarea tabletă Nexus ar putea ajunge aproape de 9 inch

Am auzit de multe ori că a treia generație a tabletei Google Nexus, care urmează să fie lansată în această vară, își va mări diagonala display-ului de la 7 la 8 inch, că de producerea ei s-ar putea ocupa HTC (în locul companiei AsusTek Computer), sau că ”inima” acestui device va fi constituită de un procesor Intel din familia Bay Trail sau Moorefield (deși acesta din urmă este planificat pentru luna septembrie). 

Acum, citând comentarii ale analiștilor de la IHS Technology, site-ul CNet raportează că tableta Google despre care discutăm ar putea primi un ecran de 8,9 inch, cu fabricarea sa va fi însărcinat producătorul taiwanez HTC, urmând ca produsul finit să fie lansat în perioada iulie-august 2014. Gigantul IT Google va încerca să ofere un device productiv, iar această mișcare va avea consecințe și asupra costurilor. Cel mai probabil, noua tabletă Nexus nu va avea un preț mai mic de 299 de dolari. 

O asemenea strategie are sens, deoarece acum există foarte multe tablete de buget și relativ puține tablete mainstream puternice. Cu toate acestea, Google ar putea pregăti o nouă generație și pentru tableta Nexus de 7 inch, spun experții de la IHS Technology. Oricum, în privința acestui device nu există nicio informație cu privire la data preconizată pentru lansare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu