3 martie 2014

luni, martie 03, 2014
În pofida apariției celor trei noi membre din familia dispozitivelor ușor de purtat Gear (vezi și Gear 2 și Gear 2 Neo), Samsung continuă să lucreze la funcțiile ceasului inteligent lansat anul trecut. Una dintre noile caracteristici ale dispozitivului Galaxy Gear va fi ajutorul în navigația rutieră, care va apărea după instalarea aplicației speciale TurnByTurn.

Samsung Galaxy Gear va indica ruta corectă

Aplicația menționată este dezvoltată de Symphony Teleca și se bazează pe serviciul de cartografiere Nokia Here (prezent acum și pe Android, grație smartphone-urilor din seria Nokia X). TurnByTurn permite planificarea unui traseu folosind smartphone-ul, pentru ca mai apoi indicațiile cu privire la direcția de mișcare să fie afișate de smartwatch-ul Galaxy Gear. Trebuie să recunoaștem că în cazul mersului pe jos utilizarea unui accesoriu pentru încheietura mâinii se dovedește mai convenabilă decât necesitatea de a ține permanent în mâini un smartphone sau de a-l scoate mereu din buzunar pentru a verifica traseul de urmat.

Samsung Galaxy Gear va indica ruta corectă

Mai mult, se pare că Symphony Teleca va crea o aplicație similară și pentru platforma Tizen. În acest mod, capacitățile de navigare rutieră vor fi implementate și pe cele două ceasuri inteligente Gear 2 și Gear 2 Neo dar, de asemenea, și pe dispozitivele următoare din această familie.

Sursa: 360.here

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu